Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ταπητάς του σχολείου μας!!!

 Πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες εργασίες ανακατασκευής του προαύλιου χώρου του Δημοτικού σχολείου Φιχτίου!

Οι εργασίες γίνονται ύστερα από την ένταξη του σχολείου στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II ,που αφορά την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και τη μελέτη και υλοποίηση πραγματοποιεί ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ!

Αφορά το έργο, αίτηση που έγινε πριν από 2 χρόνια, αλλά για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι αρχικά είχε εγκριθεί η βελτίωση μόνο του γηπέδου μπάσκετ. Ύστερα από συμπληρωματικό αίτημά μας στο Δήμο για συμπερίληψη όλου του αύλειου χώρου και αυτοψία που έγινε στο χώρο από την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου μας, υπήρξε θετική εισήγηση, εξαιτίας της οποίας σήμερα απολαμβάνουμε ένα ολοκληρωμένο έργο που παραδίδεται σε όλη τη νεολαία (σπουδάζουσα και μη) και των τεσσάρων κοινοτήτων (ΦΙΧΤΙΩΝ, ΜΠΟΡΣΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, ΜΥΚΗΝΩΝ) που συναποτελούν το σχολείο Φιχτίου.  

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας για την ευαισθησία που έδειξαν, καθώς και στον αντιδήμαρχο κ. Οικονόμου !





Τώρα είναι στο χέρι του καθενός αυτό το έργο να γίνει σεβαστό και να προστατευτεί! Όλοι έχουμε λόγο να το φροντίζουμε, γιατί ανήκει σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου