Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

2ο βήμα της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ------ΟΔΗΓΙΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΜΕ  ΥΨΗΛΟ  ΦΡΟΝΗΜΑ !

Ζούμε λίγο τις συνθήκες των  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ και το παράδειγμα των προγόνων μας δείχνει  πως δεν πρέπει καθόλου να δειλιάζουμε. Ατσαλώνουμε τη θέλησή μας και τηρούμε πιο σχολαστικά τις οδηγίες που μας δίνουν.

Θέλω να σας δώσω  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  αγαπητοί γονείς μας για τη συνεργασία και προσπάθεια που καταβάλετε να εγγραφούν τα παιδιά στην επίσημη πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας. Εκπαιδευόμαστε  ΟΛΟΙ  μας με ταχείς ρυθμούς και δίνουμε το παράδειγμα στη νέα γενιά πως δεν μεμψιμοιρούμε, αλλά ριχνόμαστε στην πρόκληση.
Κάθε δυσκολία που συναντάτε στην πλατφόρμα οφείλεται στην υπερφόρτωση. Μην απογοητεύεστε, κάνετε συνεχώς ανανέωση. Δίνετε τα στοιχεία και περιμένετε να "βρει" μόνο του το σύστημα -βάσει των οδηγιών- το σχολείο μας. Μόνο τότε ενεργοποιείται η τάξη και το τμήμα (που εμείς δεν έχουμε). 
Το Δημοτικό σχολείο Φιχτίου θα περιμένει και τον τελευταίο μαθητή/τρια του για να ξεκινήσει ηλεκτρονικά μαθήματα. Ήδη οι μαθητές/τριές μας ενεργοποιούνται από το blog μας και το προσωπικό μέιλ των δασκάλων τους, ή του σχολείου μας που είναι  mail@dim-ficth.arg.sch.gr.
 Έχετε καταλάβει ότι λαμβάνετε μηνύματα κι από το σύστημα του Υπουργείου στο οποίο όμως δεν μπορείτε να στείλετε απάντηση.

Επαναλαμβάνω το 2ο βήμα:

  • αφού αποκτήσετε user name  από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) το στέλνετε με μήνυμα στο τηλ 6978444435(όχι τον κωδικό σας) και γράφετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού (αν έχετε 2...)



  • Κατόπιν ανοίγετε έναν νέο φυλλομετρητή (browser) και πληκτρολογείτε  e-me

Ανοίγει η πλατφόρμα και πατάτε για ΕΙΣΟΔΟ στο κίτρινο κουτάκι. Δίνετε πάλι user name & κωδικό για 1η φορά. Έτσι θα μπορέσουμε να σας βρούμε και να σας καλέσουμε σε ηλεκτρονική τάξη.
Εισάγω πάλι βοηθητικό βίντεο. Ακολουθήστε τις οδηγίες από το λεπτό 8- 9

                                                                                   ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΛΥ !
                                                                              Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου