Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Βράβευση!


Ξεχωριστή μέρα για τους μαθητές του Δημοτικού σχ. Φιχτίου!
Το τραγούδι μας για τον "Παναγιώτη" που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό του make a wish, πήρε το 3ο βραβείο!
Αυτό το Σάββατο 9/11, βρεθήκαμε στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, κοντά σε μια διαφορετική "οικογένεια' με μέλη από όλη την Ελλάδα, για την απονομή. Γνωρίσαμε από κοντά όλους τους αφανείς διοργανωτές. Εισπράξαμε συναίσθημα αισιοδοξίας και ευγνωμοσύνης από τη μητέρα του Νικολάκη προς κάθε εθελοντή που συμμετέχει στη δράση, καθώς η πραγματοποίηση μιας ευχής διώχνει από τα σπίτια τους την απαισιοδοξία και σκορπάει τη χαρά! Είδαμε μπαμπάδες που έχουν χάσει τα παιδιά τους, να πρωτοστατούν στη δράση εθελοντισμού παραγωγής υλικού και θαυμάσαμε τη δύναμη της ψυχής τους. Τέλος παρατηρήσαμε πως όσα παιδιά παρευρέθηκαν στη βράβευση, ώρα την ώρα που περνούσε γέμιζαν με αίσθημα υπερηφάνειας! Ναι, λοιπόν αξίζει να συμμετέχουμε στο αστέρι της ευχής και θα το κάνουμε και φέτος!
Ετοιμαστείτε, αυτά τα Χριστούγεννα να πουλήσουμε όσο το δυνατό περισσότερα αστέρια και να φορέσουμε το υφασμάτινο βραχιολάκι. "Φορώντας το, μπορείτε να ευχηθείτε κάτι μοναδικό και να πιστέψετε σε αυτό μέχρι να εκπληρωθεί", όπως έκανα κι εγώ λέει η  Ραφαέλλα, 25 ετών, παιδί ευχής, εθελόντρια, μητέρα! 
Ένα αστέρι της Ευχής μπορεί να γίνει δικό σου με μια δωρεά 2ευρώ και να βοηθήσει στην εκπλήρωση της πιο βαθιάς ευχής ενός παιδιού που αγωνίζεται για τη ζωή του.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σχολείων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου