Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών υποδέχεται τα παιδιά του σχολείου μας!


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσου, στο αίτημα των μαθητών/τριών του Δημ.σχ. Φιχτίου να τον συναντήσουν και να του εκθέσουν τις προσδοκίες τους σχετικά με το σχολείο τους.
 Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας και μετά από πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής που εκπόνησαν με την καθηγήτρια Φ.Α. κ. Βιβή Λύγδα το περσινό σχ. έτος, έκαναν τις προτάσεις τους στο δήμαρχο σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης από το σχολείο τους. 
Συγκεκριμένα ζήτησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους το οποίο έχει καταληφθεί από 3 ευκαλύπτους, που αναγκάζουν τους συνοδούς  των παιδιών  να κατέβουν στο οδόστρωμα της παλιάς εθνικής οδού Άργους-Κορίνθου!!! Ιδιαίτερα όταν οι συνοδοί είναι γιαγιάδες και παππούδες αυξάνεται ο κίνδυνος αφού κινδυνεύουν να πέσουν από τις ανωμαλίες στις πλάκες και την έλλειψη προστατευτικού κάγκελου.  
Παράλληλα ζήτησαν τον εξωραϊσμό της υπάρχουσας υπόγειας διάβασης από συνθήματα, βωμολοχίες στους τοίχους της και λιμνάζοντα νερά,  που δεν επιτρέπουν στις οικογένειες να περνούν με ασφάλεια και σεβασμό στην προσωπικότητά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου