Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Εκδηλώσεις ΛΗΞΗΣ Σχ. έτους 2017-18

Η ψυχή του 1ου αθλητικού τουρνουά  κα Βιβή Λύγδα
& ο κ. Γ. Μουλαλής,  εθελοντής- διαιτητής αγώνων!!!

Το απόγευμα της 11ης Ιουνίου το σχολείο μας πλημμύρισε από παιδιά και γονείς που συμμετείχαν στην 1η  Αθλητική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου!
Παραδοσιακά παιχνίδια όπως τα "μήλα" και το "τζαμί" αλλά και αθλοπαιδιές όπως το ποδόσφαιρο και το χάντμπολ, έκαναν το σχολείο μας να μοιάζει με πολύβουη κυψέλη και στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένα ξέγνοιαστα χαμόγελα! 
Στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων που είναι πάντα αρωγός των προσπαθειών μας, φρόντισε για τη γαστρονομική ικανοποίηση των "αθλητών" με πλήθος εδεσμάτων!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=5MXnB2ZeGhA&feature=youtu.be

Πατήστε το link και περιηγηθείτε από ψηλά το σχολικό χώρο του Δημ. Σχ, Φιχτίου και το 1ο αθλητικό τουρνουά σε ένα απόγευμα με  ...ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΖΙ!!






Μια δημιουργική χρονιά -το σχολικό έτος 2017-18 ολοκληρώθηκε!
Ευχόμαστε   Κ Α Λ Ο   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι,  και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας:
Αρχικά τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας και το Δ/ντή της κ. Σίδερη Δ. για την πλήρη στελέχωση σε προσωπικό!
Αμέσως μετά τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε.  Δήμου Άργους -Μυκηνών και ιδιαίτερα την πρόεδρο κα Δαμασκηνού Δ. που φρόντισε με περισσή ευαισθησία την υλικοτεχνική υποδομή του σχολειού μας.
Έναν μοναδικό σε σύνθεση και ποιότητα, Σύλλογο Διδασκόντων & Βοηθητικό Προσωπικό!!!!!!!!
Τον κ. Σ. Γκότοβο, σύμβουλο 2ης εκπ/κής περ/ρειας για την καθοδήγησή του.
Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου, για τη συμπαράσταση και την ευαισθησία του  στις δύσκολες και στις χαρούμενες στιγμές μας.
Φορείς που πλαισίωσαν και εμπλούτισαν τη σχολική ζωή μας:

  • Την "Ελπίδα Ζωής" με τις συνεργάτιδες κα Καββεζού Ιω. και κα Μπαβέλα Αγγ. που μας ευαισθητοποίησαν για τον ψηφιακό κόσμο.  
  • Τις "παραμυθούδες" του Ναυπλίου που μας παρουσίασαν βιωματικά τα οφέλη της λογοτεχνίας για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου.
  • Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμ. Θεατρικών σπουδών Ναυπλίου για την πλαισίωση του σχολείου μας με έμπειρους θεατροπαιδαγωγούς που μύησαν τα παιδιά μας στο αρχαίο Δράμα του Αισχύλου "Προμηθέας δεσμώτης"με βιωματικό τρόπο και πρώτα αυτά θα είναι ενήμερα για τη φετινή παράσταση στην Επίδαυρο.   
  • Το Δημ.Σχ. Σκαφιδακίου και το 3ο Δημ. Σχ. Άργους για την επίσκεψή τους στο χώρο μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αφήγηση-δραματοποίηση του παραμυθιού "Οι 3 συμβουλές" της Ε΄Δημοτικού του σχολείου μας."
  • Τη Βουλή των Ελλήνων για τη Δωρεά ενός Η/Υ.
  • Το  ΚΤΕΛ Αργολίδας.
Τέλος τους μαθητές/τριες του σχολείου μας για τη μοναδικότητά τους! Τους Γονείς που μας εμπιστεύονται!
Τον εφημέριο της κοινότητάς μας πάτερ Απόστολο, για την εμψύχωσή του! Την καθαρίστρια του σχολείου μας την κα Αγγελική για την ακούραστη προσφορά της! Τα Λατομεία Μαχαίρα για τη Δωρεά άμμου για το σκάμμα του προαυλίου. Το κ. Γ.Φαρμάκη, γονέα μαθητή μας για τις αμέτρητες δωρεάν μεταφορές ή μειωμένες προσφορές στις μετακινήσεις μας! Τον κο Σιντόρη για τη δωρεά ενός έγχρωμου εκτυπωτή. Τον κ. Λεκοσιώτη,  τον κ. Αθανασόπουλο Γεώργιο,  τον κ. Αθανασόπουλο Αναστάσιο καθώς και τον κ. Κοντό Νικ. για τις εργασίες τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου