Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Βράβευση make a wish! 3o Βραβείο Παραγωγής Τραγουδιού


Όπως ήδη γνωρίζετε το σχολείο μας έχει βραβευτεί με το 3ο βραβείο παραγωγής τραγουδιού !

Με χαρά  προσκαλούμε μαθητές & γονείς του δημοτικού σχ. Φιχτίου,  το Σάββατο 09.11.2019, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για την Επιστροφή των Αστερούληδων
 Θα βραβευτούν τα σχολεία που ξεχώρισαν τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Πέρσι τα Χριστούγεννα το σχολείο μας έλαβε μέρος στη δράση "Το αστέρι της Ευχής" και βοήθησε να πραγματοποιηθεί η ευχή του μικρού Παναγιώτη! Για να μη μείνουμε μόνο στην οικονομική προσφορά - που βέβαια είναι σημαντικότατη- αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος και σε διαγωνισμό παραγωγής πρωτότυπου υλικού.
Η ιδέα ήταν της κ. Αδαμαντίας : να συνθέσουν ομαδικά στη Γ΄τάξη ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα είχε πηγή έμπνευσης όλα όσα ζήσαμε και μάθαμε μέσα από αυτή την κοινωνική δράση εθελοντισμού.
Τα παιδιά της τάξης: Η Ντάρια, ο Γρηγόρης, η Έλενα, η Μελίνα, ο Τάσος, ο Θοδωρής, ο Ηλίας, σκάρωσαν ένα ποίημα. Πολύ σύντομα ενημερώνεται για το ποίημα η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Αναστασία Δέλγα -όταν ένα θαύμα γίνεται, ακολουθούν κι άλλα- και προτείνει να ντύσει το ποίημα με μουσική μπουζουκιού το βιολογικό παιδί της, ο Θοδωρής. Έτσι κι έγινε και με τη συμβολή και τις ευχές όλων προχωρήσαμε στην εγγραφή του τραγουδιού στις εγκαταστάσεις  του 1ου εργαστηριακού κέντρου Άργους . Μάλιστα για να ζήσουν την εμπειρία κι άλλοι μαθητές μας ζητήθηκε η συμβολή της Δ΄τάξης (η Αγγελική, η Μαρίνα, η Σίσσυ, η Ελένη, η Μαριάμι, η Μαρία, η Βασιλίνα,  ο Στέλιος, ο Άντζελο και ο Αλέξανδρος) στη χορωδία.



Όλα πλέον είχαν γίνει και στείλαμε στο διαγωνισμό το δικό μας τραγούδι που απέσπασε το 3ο βραβείο παραγωγής τραγουδιού και το Σάββατο 9-11 -2019 θα λάβουμε σαν σχολείο το αναμνηστικό μας!
Αυτός θα είναι και ο επίλογος μιας όμορφης, δημιουργικής συνεργασίας που γεννήθηκε στη βάση της έννοιας του εθελοντισμού !

Σας καλούμε στη βράβευση για να μοιραστούμε τη χαρά μας, γιατί χαρά που διαμοιράζεται, πολλαπλασιάζεται. Το αξίζουν οι μαθητές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου