Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Προετοιμαζόμαστε... για ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Τη  Δευτέρα πάμε  στούντιο για  Ηχογράφηση πρωτότυπου τραγουδιού !!!

Η  Δημιουργικότητα μαθητών και δασκάλων δε σταματά πουθενά . Κι όταν αυτή συνδυάζεται με τη συνεργασία και την αποδοχή, αλλά και τη χρήση των τεχνολογιών, τότε το μάθημα γίνεται ουσιαστικό.
Ήταν τα Χριστούγεννα που το σχολείο μας συμμετείχε με πολύ κέφι στη δράση "make a wish" που έπεσε η ιδέα να πάρουμε μέρος στο διαγωνισμό. Αμέσως η κ. Αδαμαντία πρότεινε την ιδέα ενός τραγουδιού αφιερωμένο στον "Παναγιώτη" το παιδί του αστεριού.
Μαζί με τους μαθητές της  Γ΄τάξης της είχαν έμπνευση και σκάρωσαν την πρωτότυπη σύνθεσή τους. Τους ακούει η φοβερή μας καθηγήτρια Αγγλικών η κ. Αναστασία και με ζέση συζητάει την ιδέα στα δικά της παιδιά που σπουδάζουν μουσική και σκαρώνουν τη μελωδιά,  που πολύ απλόχερα τη χαρίζουν στους μαθητές της Γ΄τάξης!!

Οι πρόβες άρχισαν και η ιδέα να ηχογραφήσουμε το τραγούδι σε αληθινό στούντιο ήχου ήταν δελεαστική. Το Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Δαλαμανάρα  δέχτηκε με πολύ ευγένεια να μας φιλοξενήσει.
Η Γ΄τάξη σκέφτηκε να μοιραστεί τη δράση της με τη Δ΄τάξη και να πάρουν μαζί τους στην ηχογράφηση και τη Β΄τάξη μας για να μαθαίνει από τους μεγαλύτερους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου